OOSTENRIJK 2023

Oostenrijk 2023

Van 1 tot en met 5 juni zijn we in Maria Alm, Oostenrijk. Op zaterdag 3 juni vindt namelijk het trailrunfestival Hochkönigman plaats. Met de afstanden 9 km, 21 km, 31 km, 49 km, 85 km en Down Hill is er voor ieder hardloopniveau een mooie uitdaging. In deze reis gaan we voor je sportieve uitdagingen en zullen we genieten van de omgeving, de prestatie en de gezelligheid.

Verblijf
We verblijven in het prachtig in de natuur gelegen Ferienwohnung Rohrmoos. Met de tweepersoons-slaapkamers in de luxe appartementen combineren we privacy met groepsgevoel.

Diner
Elke avond krijg je een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld. Bij de eerste diners staat de sportmaaltijd centraal. De laatste twee diners mogen gerust feestelijk genoemd worden.

Lunch
Vrijdagmiddag genieten we gezamenlijk van een gezonde lunch. Ook deze lunch zal voorbereidend zijn op de inspanning van de volgende dag.

Ontbijt
Wakker worden door de geur van een vers ontbijt? Dat gaat gebeuren, want je krijgt elke ochtend een ontbijt van ons.

Drinken
Tijdens de gezamenlijk eetmomenten ontbreken bijpassende dranken zeker niet. ‘s Ochtends een verse jus, ‘s avonds een heerlijk wijntje.

Herstelpakket
Na de finish krijg je een welverdiend herstelpakket zodat je weer op krachten kan komen voor een gezellige avond en de vrije zondag.

Tips & Tricks
Door persoonlijke contact, het aanbod van een hardloopschema en een gezamenlijke trailruntraining in Nederland bereiden we ons optimaal voor.

Programma
We bieden iedere dag een programma aan waarbij je vrij bent om er gebruik van te maken. We ontdekken de omgeving en hebben leuke activiteiten ingepland.

Inschrijven
We regelen de inschrijving voor je. Zo word je volledig ontzorgt en gaan we als team de race in. Kies je eigen afstand en wij regelen de rest.

Support
Wil je iemand supporten, zelf gaan wandelen, mountainbiken of wielrennen? Dat kan! Reis mee met bovenstaande voorwaarden en geniet samen met ons van Oostenrijk.


De verschillende trailruns van Hochkönigman

9.2 km
Deze run is 9.2 km lang en bevat 310 hoogtemeters. De ideale challenge voor de startende hardloper.

20.9 km
Deze Speed Trail is 20.9 km lang en heeft 1160 hoogtemeters. Een perfecte trailrun voor de sporters die al regelmatig de hardloopschoenen aantrekken.

32.6 km
De Hochkönig Skyrace is 32.6 km en heeft maar liefst 2.720 hoogtemers. Een geweldige uitdaging over het indrukwekkende steengebergte van Hochkönig.

49.9 km
De Marathon Trail is een urenlange trail door het prachtige Hochkönig. Met 49.9 km en 3.060 hoogtemeters is het grensverleggend voor velen.

86.8 km
Wil je ‘s nachts starten? Schrik je niet (heel erg) van misschien wel 20 uur trailrunnen? Doe dan mee met de 86.8 km lange Endurance Trail, mét 5.229 hoogtemeters.

Downhill
Als je 2.57 km keihard naar beneden wil rennen, kan dat ook. De Downhill run is op vrijdag. Je gaat maar liefst 389 m sprintend naar benden. Echt iets voor snelheidsduivels.


OOSTENRIJK 2023

€ 549,- p.p. op basis van twee personen

  • Luxe tweepersoonsslaapkamer in modern appartement
  • Met ontbijt, lunch en diner
  • Inschrijving Hochkönigman (excl. inschrijfkosten – zie website voor huidige prijzen)
  • Eigen vervoer (carpoolen is duurzaam)
  • Toeslag € 150,- wanneer je als deelnemer alleen in een tweepersoonskamer wilt
  • Inclusief nog veel meer (zie boven)

Aanmeldformulier