Weekend, valkenburg, hotel, reizen, slapen, overnachten, mercure

VALKENBURG

Met het Weekend Valkenburg geniet je samen met je reisgenoot van een luxueus weekend weg. Je verblijft in een prachtig hotel, de beste restaurants zijn al voor je gereserveerd en je gaat zaterdagochtend voor een topsportprestatie. Het weekend vindt plaats van vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni. Voor maar € 399,- per persoon (prijs o.b.v. reis met twee personen) organiseren we een luxueus weekend genieten én topsporten! Ben je toe aan een weekend weg? Sta je open voor een sportieve activiteit? Boek dan snel je Weekend Valkenburg!

topsport Challenge

Op zaterdagochtend staat onze Topsport Challenge op het programma. Waarom? Omdat we sportief zijn en we weten hoe heerlijk het voelt om na te genieten van een sportieve uitdaging. Daarom organiseren we een trailrun (offroad hardlopen) door het indrukwekkende, bergachtige landschap van Zuid-Limburg. Hardlopen niets voor jou, wielrennen wel? Kies dan een van de routes van de Amstel Gold Race. Of je nou gaat trailrunnen, wielrennen, mountainbiken (meerdere MTB-routes beschikbaar) of wandelen: in de ochtend gaan we voor een sportieve activiteit!

HOTEL VALKENBURG

Jullie verblijven in het mooie 4* Hotel Valkenburg. Het moderne hotel ligt ideaal ten opzichte van de mooie omgeving en het gezellige centrum van Valkenburg. Het luxe, verse ontbijt is inbegrepen bij de twee overnachtingen. Op zondag hoeven jullie pas om 13.00 uur uit te checken en kunnen jullie dus extra lang genieten van de fijne hotelkamer.

Diner

We willen je een weekend bieden waarin je geniet. Daarom reserveren wij onze favoriete restaurants. Je komt vrijdag aan, checkt in en wij laten weten waar jij gaat genieten van een heerlijk diner. Reserveren hoeft dus niet, en betalen ook niet. Dat is allemaal al geregeld. Voor zaterdagavond geldt hetzelfde. Zo word je twee dagen verwend en weet je zeker dat je vrije tijd gevuld is met bourgondisch genieten.

5 sterren SERVICE

In de directe omgeving van Valkenburg (Maastricht, Heuvelland, wijnhuizen, bierbrouwerijen, mergelgrotten) kun je dagen vullen met leuke activiteiten. We bespreken met jou wat de wensen zijn, geven je vervolgens persoonlijke tips en regelen graag jouw activiteit. Zo heb je gegarandeerd een fantastisch weekend weg.

Jouw reis ziet er als volgt uit

VRIJDAG 10 juni

Vanaf 15.00 uur

Inchecken in Hotel Valkenburg

19.00 uur

Driegangen diner @ een van onze favoriete restaurants

ZATERDAG 11 juni

07.00 – 10.00 uur

Ontbijt

10.00 uur

Topsport Challenge

Middag

Vrije tijd (tips krijg je van ons)

19.00 uur

Driegangendiner @ een van onze favoriete restaurants

ZONDAG 12 juni

07.00 – 10.00 uur

Ontbijt

Overdag

Vrije tijd (tips krijg je van ons)

13.00 uur

Je hebt tot 13.00 uur de beschikking over je hotelkamer!

IN HET KORT

Deze reis bieden we aan voor € 399,- per persoon (reis op basis van twee personen). Deze reis is inclusief:

  • Topsport Challenge op zaterdag (incl. begeleiding bij trailrun)
  • Twee nachten in een design viersterrenhotel
  • Tweemaal driegangendiner
  • Tweemaal vers ontbijt
  • Sportvoeding rond de Topsport Challenge
  • Late check-out op zondag, namelijk pas om 13.00 uur
  • Tips op maat voor activiteiten in de vrije uren

Heb je zin in een weekend weg? Geniet je graag van een goed restaurant? Lijkt het je wat om een ochtend sportief bezig te zijn in het berachtige Limburg? Boek dan makkelijk en snel via onderstaande knop!